10 kerää seiskaveikkaa. Mutta puolustukseni voisin sanoa, että tilasin kerät jo viikko sitten. Novitalla oli ongelmia toimituksessa, kun paikallinen sekatavarakauppa möi lankaa 2 euroa/kerä. Aikas halpaa! Korvaukseksi odotuksesta antoivat sukkapuikot. Silti melko omituista, etteivät pysty toimittamaan yhtä tunnetuimmista langoistaan, varsinkin kun kyseessä on noin 10 000 asukkaan pikkukaupunki ja sen pikkuruinen "myytävänä kaikkea perseestä perämoottoriin"- kauppa. No, nyt langat on onnellisesti minun hellässä huomassa ja etsivät kuumeisesti sisäistä villapaitaansa/sukkaansa/lapastaan....

Eilen oli firman pikkujoulut. Oli kyllä kivaa, meillä kun on mainiota väkeä töissä. Tänään olenkin sitten parannellut "väsymystä". Toisin sanoen neulonut villasukkaa, kunnes alkoi kyllästyttämään. Voiko mikään olla tylsempää, kuin villasukan jalkaterän neulominen? Fiksuna vielä päätin haluta yksiväriset sukat, ettei edes värin vaihtumisesta saa jännitystä. No, löysin sitten kauniin kaarrokepaidan ohjeen, ja aloitin sellaista kummitytölle (4 v). Lankana seiskaveikka. Joskos siinä olis sitten tarpeeks jännitystä miulle?

Joo ja tuosta "älä osta mitään" - päivästä, minun mielestä se on teennäistä, että kerran vuodessa pitäis leikkiä tekopyhää maailmanpelastajaa. Mielummin toimin vuoden jokaisena päivänä kestävän kehityksen periaatteen mukaan.