Laitetaanpas taas tänne uusia valmistuneita töitä.

41707.jpg

Nämä ovat siis sukat. Niitä on kaksi. Molempiin jalkoihin. Nyt vois kaikki siellä ruutujensa takana taputtaa, ja aaltojakin saa tehdä. Lankana sukissa merino-Wool. Sukat on jo ihan nyppyiset ja kissan/koirankarvakuorrutetut (kuten kuvastakin näkyy). Mutta ei se haittaa, niitä on kaksi. Näistä toinen valmistui joskus viimesyksynä ja toinen pari viikkoa sitten.

41709.jpg

Tämä vihreä pörröihastus on ihan peruskolmiohuivi, ainaoikeaa kasin puikoilla ja lisäykset joka toisella kerroksella molemmissa reunoissa. Lankaa meni reilu kaksi kerää. Tämä siis tehty kaveriksi pörrölapasille, jotka valmistuivat jo viime vuonna. Tämäkin huivi on ollut käytössä jo muutaman viikon.

Viimeksi lupailin vaaleanpunaisia kuvia...

41706.jpg

Tässä siis ne vaaleanpunaisesta TopWoolista neulotut keväthansikkaat ja niiden kanssa samasta langasta neulottu kukkahattu. Tähän settiin valmistunee piakkoin virkattu kolmiohuivi Pirkan ohjeella.

41705.jpg

Nämä lapaset ja pipo on neulottu uusista kevään 7veikoista, aika pirteät. Huivi vielä puuttuu, katsotaan nyt millaiseen ratkaisuun päädyn. Huomaatteko? Minulla taitaa olla pakkomielle kokonaisuuksista asusteiden suhteen. Pipo, lapaset/hansikkaat ja huivi on oltava samaa sarjaa.

Viimeiseksi vielä kuva verkkoponchosta, jonka tein kummitytölle viikonloppuna.

41708.jpg

Lanka on palmaa ja sitä on valitettavasti vieläkin jäljellä. No, josko siitä tekisi sitten joskus jotain...