Hieman kuvia viime aikojen töistä. Blogin päivittäminen on jäänyt työ- ja kotikiireiden vuoksi. Mutta neulomisesta en sentään ole tinkinyt.

Tämä on verkkohuivi vaaleanpunaisten sormikkaiden ja pipon seuraksi. Lankana samainen ikivanha topwool ja kolmosen virkkuukoukku (syystä että minulla on kaksi virkkuukoukkua, 3 ja 10). Valmistui aikaa sitten ja on ollut kovassa käytössä. Oikein kiva, mutta tylsä tehdä.

64581.jpg

Pahoittelen kuvien huonoa laatua, kikkailin ilman salamaa ja sähläsin jotain...
Tämä kietaisutakki on tehty farkunsinisestä Nallesta Novitan viimetalven ohjeella. Osat ovat olleet valmiina jo kauan, mutta viimeistelytyö on tehty tänä keväänä. Kukat on vieläkin kiinnittämättä, kun en ole varma laitanko niitä siihen. Tämä on tehty kummitytölle, toivottavasti on mieluista. Toimitetaan kun keritään. Koko on strategisesti valittu yläkanttiin, jos toimitus venyy...

64580.jpg

Iällisesti isommalle isosiskolle palmikkotakki Kid Mohairista ja silkkilangasta. Hiha on kesken ja kaulus puuttuu. Ja tietenkin takin kasaaminen. Tämäkin kuva on sumea, mutta väri on likimain oikein, tuollainen utuinen persikka. Toivottavasti kelpaa.

64578.jpg

Tämä pikkuruinen merinoWoolista virkattu pipo menee kummitytön pienimmälle pikkusiskolle. Samaan sarjaan on kietaisunuttu melkein valmis. Nämäkin saavuttavat vastaanottajansa kun kerkiävät.

64579.jpg

Vielä viimeiseksi tämän päivän töitä. Kortti ja pikkuruiset töppöset kaverin siskolle. Tai siis töppöset menevät toivottavasti tänään syntyneen pikkutytön jalkoihin. Töppöset neulottu Woolista Erika Knightin ohjeella.

64576.jpg


Hyvää pääsiäistä kaikille!