Tällaisen liplatuksen minä sain aikaiseksi:

33362.jpg

Ja vielä lähikuva pinnasta

33363.jpg

Lankana siis Zitronin Loft, väri 560. Kutosen puikoilla neulottu, lisäyskerros osiota tehty kuuden sijasta kolme kertaa ja suoraa osuutta langan vähyyden vuoksi vain yhdeksän kertaa kahdentoista sijasta. Lankaa kului melkein kolme kerää, eli 150 g eli 300 metriä. Pituutta huiville tuli 150 cm ja leveyttä 43 cm, nämä siis pingotettuja mittoja. En ole vielä varma, olenko tyytyväinen huivin kokoon, tällä hetkellä tuntuu, että pituutta olisi saanut olla enemmänkin. Täytyy katsoa, miten se käytössä toimii. Jos ei toimi, koitan ujuttaa huivin pikkuruiselle isosiskolle, jonka kapoisien hartioiden ympärille clapotis luultavasti paremmin asettuisi.

Huivin väri on kyllä ihana. Toivottavasti kokokin pingotuksen jälkeen on sopiva. Muuta valmista ei tällä hetkellä ole. Kummitytölle tuleva kietaisutakki viime talven Novitasta on toisen hihan puolivälissä, valmistuu siis hitaasti, mutta varmasti. Aloitin viikonloppuna myös itselleni ruskeasta Floricasta kolmiohuivia uusimman Pirkan ohjeella. Saa nähdä, miten virkkaus minulta luonnistuu, vielä ainakin intoa piisaa. Lanka tosin ensimmäiseen virkkaustyöhön ei voisi olla huonommin valittu, löyhäkierteinen Florica halkeilee virkatessa jatkuvasti. Hyvä minä.

Lopuksi kuvia perheeni nelijalkaisten tuholaisten käsityksestä rauhallisesta lauantai-illasta.

33364.jpg

Siis sehän määrää, joka on ylimpänä!

33365.jpg

Tasan tarkkaan määrää! Sieltä alakerrasta on ihan turha mussuttaa!!!

33366.jpg

No, okei, hellitä vähän, mähän vaan vitsailin. Tietty se määrää, joka eniten painaa...Siis paino on voimaa, ja ylipaino ylivoimaa.

Tähän loppuun vielä lämpimät onnittelut kaikille Kultaisessa kudinpuikossa voittaneille ja ääniä saaneille! Ootte te vaan mainioita!