Mitäs tällaiset tekee neuleblogissa?

31073.jpg

Myönnetään, mitään valmista neuletta ei ole esiteltäväksi, joten välttääkseni kuvattomia postauksia esittelen toisen rakkaan harrastuksen, keramiikan antia. Nämä teepussinaluset tein työkaverille tilaustyönä. Saivat tänään lämpimän vastaanoton. Sellaisille ihmisille on kiva tehdä kaikenlaista, jotka osaavat arvostaa käsityötä.

Mutta, mutta, jottei nyt aivan eksytä raiteilta(jos nyt koskaan ollaan sellaisilla oltukaan), tehdäänpä katsaus keskeneräisiin töihin.

Se kummitytön kaarrokepusero, josta aiemmin puhuin, ei ole vieläkään valmis. Tuskin lähiaikoina valmistuukaan. Jotenkin se kirjoneule tökkii, ja lankakin on turhan paksua. No, koska Venlalle kovasti haluaisin jotain neuloa, aloitin sitten Novitan talvi 2005 lehdestä mallin 48, farkunsinisestä nallesta. Takakappale ja toinen etukappale on valmiina. Hidasta neulottavaa, mutta tein hiukka ison, ettei ole kiirettäkään sen valmistumisella. Aika taktista, eikö?

Sitten aloitin Clapotiksen Tekele ja Tuunauksen ystävällisesti suomentaman ohjeen avulla. Clapotiksen kaltaiset ohjeet kutkuttavat ihanasti tutkijan aivojani, mielettömän oivaltava ja erilainen tapa neuloa huivi. Lankana minulla on Zitron Loft, ja kutosen puikoilla pistelen menemään. Valitsin sen ihanan oranssikeltaisen pätkävärjätyn Loftin.

Lisäksi minulla on edelleen kesken Fifi2 siitä vihreästä mohairista. En taida olla mohairin kaveri. Ja Aurorakin on kesken luonnonvalkoisesta seiskaveikasta. Se sai väistyä, kun tarvitsin kutosen puikot Clapotista varten.

Juu, turha toivo, että tekisin yhden työn kerrallaan.