Noniin, vihdoinkin ehdin esittelemään poikapuolikkaalle joululahjaksi melkein valmistuneet pirulliset lapaset.

29967.jpg

Melkein siksi, että toisesta lapasesta puuttui jouluaattona vielä se pirullinen silmukoita jäljentämällä tehtävä piruhymiö. No, pakkasin pakettiin sitten vain sen valmiin lapasen ja viestin, jossa selvitys lahjan viivästymisestä ja ohje pitää toista kättä sillä aikaa taskussa, kunnes toinenkin lapanen valmistuu. HIH! Oisittepa nähneet pojan ilmeen tajutessaan, että paketissa on vain yksi lapanen. Nyt lapaset on jo käytössä, tai no, taskussa mukana ainakin.

Toiset esiteltävät lapaset valmistuivat joululomalla minulle.

29968.jpg

Nämä vihreät pörröihanuudet on neulottu Marks & Kattensin Top Woolista väri 778 ja Schachenmayr Nomottan Miragesta väri 72. Kasin sukkapuikoilla kuusi silmukkaa puikolla. Todella pehmoiset lapaset tuli. Ja isoilla puikoilla valmistuivat nopeasti.

Olen tässä pohtinut blogin kirjoitustyyliä. Tähän asti olen kirjoittanut olettaen, että joku käy näitä jorinoita lukemassakin. Toisaalta voisin kirjoittaa tätä itselleni päiväkirjatyyliin. No, ehkä jatkan samaan malliin edelleen. Sillä kyllähän täällä joku käy laskuria pyörittämässä, vaikka moni ei kommenttia jätäkään käynnistään. Ensimmäinen tuhat humpsahti minulta ihan ohi, mutta eipä se haittaa, kiva vaan jos käytte väkerryksiäni katselemassa ja löpinöitäni lukemassa.

Niin, en muistanutkaan kertoa teille, että kävin jo alkuvuodesta äänestämässä, tiedätte kyllä mitä. Tänään on toisenlainen, huomattavasti helpompi äänestys vuorossa. Neuleblogeja ei todellakaan ole helppo laittaa paremmuusjärjestykseen. Mutta toisaalta, tuskimpa kukaan näitä päivittelee saadakseen mainetta ja kunniaa, minä en ainakaan.